Читај ми!

Бајкери, људи великог срца

Више од 50 бајкера из земље и иностранства ових дана обилазе Србију са циљем прикупљања хуманитарне помоћи.

Караван заљубљеника у моторе боравио је и у Ивањици, где су организовали двоструку хуманитарну акцију.

Више од 50 бајкера из разних крајева Европе сакупило је одређену суму новца, коју су наменили породици Брезјаковић са Дајићког Брда из општине Ивањица.

Реч је о троје малолетне деце која су рано остала без оца и живе у тешким условима са мајком и баком.

„Поред тога, организовали смо и акцију 'Један пасуљ, један смс', што значи да су сви они који су били на ручку приређеном у одмаралишту Голија послали смс за помоћ пострадалима од поплаве“, каже председник Мото клуба „Точак“ из Ивањице, Мићо Јовановић.

Ова турнеја бајкера трајаће и наредних дана и, како кажу, подухватом желе да покажу као много пута до сада, да су бајкери људи великог срца.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи