Читај ми!

Супербака Ернстин Шепард

Недељно истрчи више од 100 километара, сваки дан вежба и држи групне тренинге. Ништа не би билo чудно да Ернстин Шепард нема 75 година. Ипак, Мис Ерни истиче да су године само број.

Ернстин Шепард најстарија је жена која се такмичарски бави бодибилдингом. Мис Ерни, како је сви зову, сада има 75 година и свако јутро се буди у 2.30 како би истрчала 16 километара и загрејала се за теретану.

Екипа Би-Би-Сија посетила је „супербаку“, која инсистира да су године ништа друго број и да је најбитније како човек себе доживљава и колико је спреман да се потруди.

Ерни се није одувек бавила бодибилдингом. Била је фото-модел, а у теретану је први пут ушла пре мало више од 20 година.

Здравим животним ставом и напорним вежбањем стигла је до тога да је 2010. и 2011. године Гинисова књига прогласи за најстарију бодибилдерку на свету.

Ипак, Мис Ерни тврди да јој је истински циљ свакодневног одласка у теретану да помогне другима да воде здравији живот. Сада држи тренинге у теретани у Балтимору.

Досад је освојила две титуле у бодибилдингу. Недељно трчи више од 100 километара, а истрчала је и осам маратона.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи