Читај ми!

Путинова љубимица „Чајка“ на ремонту у Хрватској

Службена јахта Владимира Путина вредна 30 милиона евра налази се на ремонту у Трогиру. Такозвана „Чајка” је луксузно пловило дугачко 53,8 метара. Салони, собе и просторије за одмор опремљени су по идејама креатора Жан-Гија Вергеса и намењени су за боравак 12 путника.

Све магазинске вести можете пронаћи и на нашим Фејсбук и Твитер страницама. 

"Leo Fun" који је направљен 2009. године у Турској, пре три године је купљен за потребе Руске Федерације како би био официјални председнички брод.

У то време први човек Русије био је Дмитриј Медведев. Данас ова јахта, која је плаћена 30 милиона евра „припада“ Владимиру Путину и тренутно се налази на ремонту у Хрватској, у Трогиру.

Луксузна јахта, познатија као „Чајка“, дугачка је 53,8 метара и изграђена је по нацртима италијанског дизајнера Паола Каљарија.

Салони, собе и просторије за одмор опремљени су по идејама креатора Жан-Гија Вергеса и намењени су за боравак 12 путника и исто толико чланова посаде.

„Чајка“ има четири палубе. Председнички апартман је на трећем „спрату“, а ту се налазе још четири кабине, салон, трпезарија и бар.

На највишој, сунчаној палуби су ђакузи, теретана, покривени простор за ручавање са роштиљем и баром.

Јахта је опремљена и воденим скутером и бродићем за риболов.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи