Читај ми!

Сарајевски поштар пркоси законима физике

Сналажљиви сарајевски поштар, попут неког мађионичара, у стању је да у поштански сандучић угура пар женских чизама, преноси Радио Сарајево. Прилично сам сигуран да је његовим поступком обесмишљен закон о спојеним судовима, написао је власник сандучића уз достављене фотографије.

У сарајевском насељу Добриња дешавају се чудне ствари. Локални поштар успева да у поштанско сандуче угура скоро било какав пакет, преноси Радио Сарајево.

Судећи по фотографијама и не сумњајући у њихову аутентичност може се рећи да невероватни службеник пркоси законима физике.

Радио Сарајево преноси писмо које је упутио власник сандучета.

„Да вам дочарам о којим се размерама лудила Вашег службеника ради, рећи ћу Вам да је исти у успео да у сандучић намењен за одлагање писама нагура пар женских чизама број 37. Слабо се разумем у физику и природне науке, али сам прилично сигуран да је његовим поступком оборен и обесмишљен закон о спојеним судовима“, навео је власник сандучета.

Према његовим речима, ово није први пут да господин пркоси законима физике и поштанским процедурама.

„Прошле године ми је у сандучић нагурао пакет са осетљивим механичким компонентама, који сам цео дан вадио помоћу ћускије, теренског возила и шлеп сајле. Нисам, наиме, имао на располагању динамит, пошто се експлозив не може набавити у слободној продаји“, објаснио је изнервирани грађанин.

Но, није ту крај.

„Две године пре тога, овај велемајстор поштанског заната ми је умало упропастио термин за венчање тако што је преправио адресу на писму у којем су се налазили документи потребни за заказивање реченог термина, и писмо вратио пошиљаоцу уз објашњење да је адреса непозната“, додао је власник сандучића.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару