Читај ми!

Жене не воле партнерове пријатеље

Многи мушкарци током живота развију посебне везе са својим пријатељима. Упркос томе што их такав однос изузетно испуњава, њиховим лепшим половинама се то не свиђа много. Сматрају да им партнери потпуно подетиње, али и да њихови другови лоше утичу на њих, да с њима више пију, праве се важни и псују.

Већини жена не свиђа се како се њихов партнер понаша у друштву својих пријатеља, јер сматрају да лоше утичу на њега, да у њиховом присуству превише пије, остаје до касно и стално прича о спорту.

Истраживање које је рађено уочи изласка филма 2 Guns, показало је и да четвртина жена сматра да њихови партнери потпуно подетиње у близини својих пријатеља, постају превише бучни, праве се важни и понашају се другачије.

Више од 2.000 жена је обухваћено истраживањем, а свака десета тврди да су пријатељи њеног партнера оптеретили њихову везу.

Око 16 одсто је признало да покушава да спречи свог дечка, вереника или мужа да се дружи са „неподобним“ пријатељима, док свака трећа жена измишља изговоре како не би проводила време са партнеровим „ортацима“.

Чак 75 одсто жена је признало да им се не свиђа већина друштва своје јаче половине, а тек свакој петој смета само неки појединац.

Акциони филм 2 Guns иначе прати Дензела Вошингтона и Марка Волберга како су приморани да сарађују, а после свега постају најбољи пријатељи.

„Многе жене сматрају да њихов партнер у друштву подетињи десет година. Језик који мушкарци користе у друштву је потпуно другачији, као и теме разговора. Осим тога, воле и да се праве важни“, закучује се у истраживању.

„Када се мушкарци окупе, понашање им се најчешће много промени. Постају мало слободнији и поступају другачије него што то раде када су са женом или девојком“, каже портпарол филма 2 Guns, представљајући резултате.

Према његовим речима, потпуно је и нормално да се мушкарци понашају мало слободније када су окружени старим пријатељима, које често познају и дуже него свог партнера. „Лепо је када имате такву везу“, каже портпарол.

Једној од десет жена толико сметају партнерови другови да му брани да се виђа са њима. Међутим, већини припадница лепшег пола не смета да се њихови изабраници друже са својим пријатељима на посебним пригодама, попут рођендана или великих спортских догађаја.

Три четвртине њих сматра да њихов партнер искрено воли своје пријатеље, а чак 85 одсто је рекло да се њихов муж, вереник или дечко узбуди када види своје другове.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару