Читај ми!

Кајзер Франц „заказао“ меч са ванземаљцима!

Непознати знакови у Рио де Жанеиру, Њујорку и Лондону направили су праву пометњу. Нико не зна шта значе, а порука на крају оставља без даха - „Победник добија Земљу“. Да цела ствар буде гора, на три европске фудбалске утакмице појавиле су се и мистериозне особе у капуљачама и са истим знаковима. Укључио се и Кајзер Франц и поручио да су му се обратили ванземаљци који желе да одиграју фудбалску утакмицу против нас, а победник добија - Земљу.

Протекле недеље у Лондону, Њујорку и Рио де Жанеиру одиграли су се чудни догађаји. Прво се на Глави шећера појавио холограмски приказ мистериозног симбола који је прилично заокупирао пажњу пролазника, да би се убрзо претворио у натпис - „Победник добија Земљу" (Winner takes Earth).

Само дан касније три метра у пречнику велика лопта на којој је такође приказан исти знак направила је велику рупу у трави терена „Хокни Маршез". Истовремено, преко Атланског океана у Њујорку на Тајмс скверу на екранима се појавио мистериозни знак, након чега је поново осванула порука - „Победник добија Земљу“.

Нико не зна тачно шта се дешава, сем чињенице да је повезано са фудбалом. Неки говоре да је то маркетиншка кампања компаније „Адидас“, док други тврде да је за мистериозне поруке одговоран јужнокорејски џин „Самсунг“.

Протекли викенд је посебно био интересантан. Мистериозне особе у капуљачама и одорама са истим знаком појавиле су се на три утакмице европских клубова. Једанаесторо их се појавило на трибинама „Алијанц арене“, стадиону Бајерна, а по истом рецепту осванули су и на "Стамфорд бриџу" у Лондону и стадиону Јувентуса у Торину.

Пошто су подсећали на џедаје из Ратова звезда, навијачима на утакмицама никако није било пријатно у њиховом присуству. Изазвали су велико интересовање, а већини и уливали језу.

Можда ће мало светлости на целу ствар бацити Франц Бекенбауер. У кратком видео-снимку легенда светског фудбала каже да се сусрео са ванземаљцима и да ће се ускоро решавати судбина планете.

„Да вас питам нешто. Да ли мислите да ванземаљци постоје? Да ли мислите да се баве спортом? Пријатељи, имам ужасавајуће вести. Одговор на оба ова питања је потврдан. Синоћ су ме посетили ванземаљци и рекли да желе да играју фудбал против нас. Проблем је што ће, уколико изгубимо, уништити планету“, наводи Бекенбауер.

„На нама је да саставимо тим који ће победити. Само фудбал може да спасе планету!", истакао је Немац.

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару