Читај ми!

Набилдована верзија Миле Кунис

Бикини-фитнес модел Лоне Норас постала је интернет хит након што је снимила кратки видео својих свакодневних активности у теретани и на тркачкој стази. Са савршено извајаним телом и затегнутим мишићима, врло млада Норвежанка одушевила је људе широм света.

После (делимичног) успеха на Светском шампионату у бикини-фитнесу у Украјини, Норвежанка Лоне Норас одлучила је да са колегиницом Кристином Гјерстен сними кратки видео-снимак да покажу како им изгледа њихов свакодневни живот као бикини-фитнес модела.

Снимак је, најблаже речено, изазвао праву буру реакција на интернету. Савршен изглед 18-годишње Норвежанке привукао је милионе људи.

Додуше, популарности је можда допринела и сличност са холивудском глумицом Милом Кунис.

Упркос томе што је у Кијеву испала у другом кругу, прелепа Лоне се није потресла много, а утеху јој је пружило хиљаде коментара на њен снимак.

„Нисам очекивала да ће оволико људи видети снимак. Добила сам много критика, од којих је већина позитивна“, каже млада Норвежанка.

Многи јој замерају да у снимку превише истиче своје тело, али Лоне каже да централно место у спорту у којем се такмичи заузима тело такмичара.

Прелепо извајано тело и затегнути мишићи су, како каже, резултат напорног вежбања.

„Тренирам скоро сваког дана, али понекад дам себи одушка“, истиче Норвежанка и додаје да већина људи може да доведе своје тело у много бољу форму пазећи на то шта једу и радећи основне вежбе.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи