Читај ми!

Свет сигурнији уз чоколадне метке?

Један дечак из Милвокија, добио је лични одговор од потпредседника САД-а Џозефа Бајдена, на његов предлог да безбедност у земљи реши мецима од чоколаде.

Седмогодишњи дечак другог разреда основне школе у Милвокију, у америчкој држави Висконсин, написао је писмо Џозефу Бајдену и неколицини америчких званичника, у коме је изнео своју идеју како учинити свет сигурнијим.

„Дечак је у писму навео, да ако би се користили чоколадни меци нико не би био повређен", рекла је учитељица Џени Аичер.

Овај маштовити малишан и остатак школе, изненадили су се када су у поштанском сандучету угледали Бајденов руком писан одговор на тај предлог.

У писму је потпредседник САД-а рекао да се слаже, да би чоколадни меци учинили земљу сигурнијом и срећнијом. Порука се завршава речима: „Људи обожавају чоколаду. Ти си добар дечак".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи