Читај ми!

У затвору да би оставила цигарете

Већина људи покушава да остави пушење помоћу никотинских таблета или фластера. Ипак, да има и оних са „оригиналнијим“ планом за остављање ове ружне навике показује пример Ете Ме Лопез која је ошамарила полицајца како би завршила иза решетака. Зашто? Па једноставно – у затвору не сме да се пуши.

Жена из Калифорније по имену Ета Ме Лопез ошамарила је полицајца како би била ухапшена, а иза тог плана, који је успела да оствари, крила се њена намера да у затвору покуша да остави пушење.

Ета Ме Лопез на данашњем саслушању није имала примедби на прекршајну казну због физичког насртаја на заменика шерифа округа Сакраменто, па ће иза решетака провести 63 дана.

У казну су јој урачуната три дана која је провела у притвору. Заменик шерифа Мат Кемпој рекао је да га је Лопез ударила, а онда му рекла како је то урадила да би привукла његову пажњу и отишла у затвор - јер у затвору пушење није дозвољено, а она жели да се ратосиља своје навике.

Кемпој је рекао да је добио шамар пошто је напустио затворску зграду на крају своје смене.

Калифорнијске власти су саопштиле да је Лопез чекала читав дан да из затворске зграде изађе неко униформисан како би била сигурна да ће ударити баш полицајца.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи