Читај ми!

Караоке на бензинској пумпи

Вил и Монифа Симс насмејали су милионе људи широм света својим караоке наступом на бензинској пумпи у Калифорнији. Наиме, они су укључени у једном делу популарне емисије „The Tonight Show“ док су били на бензинској пумпи и замољени да отпевају песму по свом избору. Бескрајно забавни и насмејани прихватили су понуду, а нико није могао да остане равнодушан на њихов сјајни хумор и приличан таленат.

Дођете на бензинску пумпу да наточите гориво и таман кад се латите пиштоља за бензин, изнад апарата на екрану се појави познати глумац који вам понуди јединствену прилику - да нешто отпевате у замену за бесплатан резервоар горива.

Баш то се десило Вилу Симсу и његовој лепшој половини Монифи када им се на екрану изнад апарата за точење горива појавио глумац Тим Стак претварајући се да је водитељ на телевизији.

Све је почело као један од уообичајених скеч делова емисије The Tonight Show када Тим Старк тражи људе на бензинским пумпама и пита их да отпевају нешто.

Дефинитивно се може рећи да је пун погодак направљен када су натрчали на Вила и Монифу Симс, који су осим тога што су бескрајно забавни и отворени и веома талентовани.

Прво је изазов прихватио Вил који је певао Living on a prayer од Бон Џовија, док је његова жена „умирала" од смеха на сувозачевом седишту.

Иако је деловало да је стидљива, Вилова лепша половина је после његовог наступа изашла из кола и запевала од „Јуритмикса" Sweet Dreams.

И док је Манифа прилично добро отпевала деонице које изводи легендарна Ени Ленокс, Вил јој био задужен за кореографију и пратеће вокале.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи