Читај ми!

Мајли Сајрус на трону „Максимове“ листе!

Већина људи је памти као блесаву тинејџерку, али како су године пролазиле Мајли Сајрус је израсла у изазовну жену која плени сексепилом. Баш зато се налази на првом месту нове листе 100 најсексепилнијих жена магазина „Максим“. На другом месту се налази још једна некадашња тинејџ сензација - Селена Гомез. У првих пет су се пробиле и Ријана, Мила Кунис и Џенифер Лоренс.

Магазин Максим избацио је листу 100 најсексепилнијих жена света, а на трону се налази некадашња звезда тинејџ серије Хана Монтана, а сада итекако изазовна Мајли Сајрус.

Иако је Мајли прошле године била тек на 68. месту, бивша „Дизнијева" звезда је изгледа својим недавним изазовним фотографијама очарала читаоце Максима.

„Невероватно је бити број један. Посебно зато што су читаоци гласали. Имам најбоље обожаваоце на свету", рекла је некадашња тинејџ звезда.

Према њеним речима, сан сваке жене је да се попне на трон Максимове листе 100 најсексепилнијих жена света. „Ово је потпуно лудо", додала је Мајли.

Да су ове године читаоци овог магазина били посебно „рањиви" на бивше тинејџ сензације сведочи и ко се налази на другој позицији - Селена Гомез.

Глумица која је дебитовала у „Дизнијевој" серији Wizzards of Waverly Place, у последње време је на насловним странама због свог, најблаже речено, изазовног понашања.

Наступи на концертима у којима Селена врло оскудно одевена ђуска по бини, али и улога у филму ''Spring Breakers'' допринели су томе да мушкарци широм света виде да је Селена израсла у изузетно згодну и атрактивну жену.

Лепотица са Барбадоса Ријана, позната по свом контроверзном понашању, налази се на трећем месту листе.

Следи је најсексепилнија девојка по мишљењу читалаца часописа FHM Мила Кунис.

У првих десет „пласирале" су се и Џенифер Лоренс, Џенифер Лав Хјуит, Ешли Тисдејл, Кејт Аптон, Ванеса Хаџенс и Елиша Катберт.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи