Читај ми!

Рођендански дефиле 350 „ламборгинија“

Компанија „Ламборгини“ прославља педесетогодишњицу постојања на јединствен начин - формирањем колоне од 350 својих аутомобила, који ће наредних дана дефиловати на путевима Италије.

Педесетогодишњицу постојања, компанија „Ламборгини" обележава низом догађаја. Тако је на Салону аутомобила у Женеви представила нови „ламборгини венено", а сада припрема дефиле својих аутомобила кроз Италију.

Конвој од 350 „ламборгинија" кренуће из Милана, а у нестварној колони парадираће сваки модел који је „Ламборгини" до сада израдио од оригиналног 350 GТ, до тренутног V12 модела.

Возила ће се кретати кроз нека од најлепших места у Италији, све док не стигну до Сант Агата Болоњезе, где ће се централна прослава одржати.

Ово ће бити комплетна колекција „ламборгини" модела, којима ће управљати поносни власници из свих делова света.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи