Читај ми!

Под истрагом због поклона од „Металике“?

Гитару који је добио од свог омиљеног хеви метал састава „Металика“, гувернер Џакарте Џоко Видодо морао је да преда агенцији за борбу против корупције. Уколико се након истраге која траје 30 дана одлучи да нема сукоба интереса Видоду ће поклон бити враћен.

Гувернер области Џакарте Џоко Видодо, љубитељ хеви метал музике, предао је агенцији против корупције гитару коју је добио од бенда „Металика", и то због тога да тај поклон не доведе у сукоб интереса, саопштиле су индонежанске власти.

Видодо се усхићено појавио прошле недеље на телевизији, када му је члан бенда „Металика" поклонио гитару с потписом.

Агенција против корупције је навела да је корупција веома распрострањена у земљи, тако да је Видодо одлучио да преда гитару.

„Треба да се уверимо да нема конфликта интереса", рекао је члан комисије Јохан Буди и додао да провера траје 30 дана и да ће се после тога одлучити да ли ће гитара бити заплењена или враћена.

Гувернер области у којој се налази и главни град Индонезије Џакарта, признао је да је велики љубитељ хард рока и хеви метала и да слуша бендове Металика, Лед Цепелин, Дип Парпл и Напалм Дед.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи