Читај ми!

Госпођа од 105 година „примљена“ у вртић

Административном грешком, једна старица рођена 1907. године добила је позив да се упише у обданиште, заједно са децом рођеном 2007. године.

Швеђанка Ана Ериксон, старица од 105 година, недавно је добила веома необично писмо.

Наиме, једно обданиште у Тиерпу, на истоку Шведске, послало јој је писмо у којем је обавештава да у тој предшколској установи има једно слободно место за њу.

Марина Ериксон, директорка вртића, објаснила је да је добила листу са именима и адресама свих рођених у Тиерпу '07, па је тако и Ана Ериксон, рођена далеке 1907, добила позив.

„Њена ћерка нас је контактирала, сматрајући да је случај заиста забаван", рекла је директорка у изјави за лист УНТ.

Она је додала да је старица добродошла у обданиште: „Било би лепо да дође у време отворених врата и попије кафу са нама".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи