Читај ми!

Француска добила новог милионера

Како се то обично каже, Фортуна је у уторак увече погледала једног Француза и подарила му 170 милиона евра на лутрији „Евро милиони“. Добитна комбинација била је 11, 16, 21, 24, 29, са допунским бројевима два и шест.

Петсто тридесет седмо извлачење заједничке европске лутрије „Евро милиони", одржано у Паризу, усрећило је играча из Француске, који је синоћ освојио премију од тачно 169.837.010 евра, трећу по величини у историји те лутрије.

Апсолутни рекорд „Евро милиона" је премија од 190 милиона евра коју је 10. августа ове године добио један британски пар.

„Евро милиони" већ осам година окупљају десет лутријских организација девет земаља: Шпаније, Велике Британије, Француске, Луксембурга, Белгије, Швајцарске (две лутрије), Португалије, Ирске и Аустрије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи