Читај ми!

Пола милиона за хаљину из Оза

Неименовани купац понудио је на аукцији невероватних 480.000 долара за препознатљиву плаво-белу хаљину коју је Џуди Гарланд носила у филму „Чаробњак из Оза“ и победио у надметању.

Плаво-бела хаљина коју је глумица Џуди Гарланд носила у чувеном класику Чаробњак из Оза из 1939. године продата је на аукцији за 480.000 долара.

На истој аукцији, која је одржана у суботу на Беверли Хилсу, у организацији аукцијске куће „Џулијенс", парче колача са венчања принца Вилијема и Кејт Мидлтон однето је за 1.375 долара.

Међу предметима који су били понуђени на лицитацији холивудских успомена нашла се и зелена хаљина цветног дезена коју је Џулија Ендруз носила у популарном мјузиклу Моје песме, моји снови која је продата за 38.000 долара.

Јакна која је припадала некадашњем холивудском „жестоком" момку Стиву Меквину продата је за 50.000 долара, а исто толико је понуђено и за вунену пурпурну сукњу коју је Мерилин Монро носила 1954. године у Канади у време снимања филма Река без повратка.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи