Читај ми!

Ходају по води, а нису мађионичари!

Студентима професора архитектуре Џејмија Канавеса са Универзитета на Флориди уопште није лако – оцена им зависи од ходања по води!

Студенти Универзитета на Флориди добили су необичан домаћи задатак – морали су да ходају по води носећи специјалне аква-ципеле које су сами дизајнирали.

Да би добили највишу оцену студенти су морали да пређу 53 метра дугачко језеро у кампу носећи своје ципеле за воду.

Алекс Кинонес је био први који је то урадио за мање од минуте и тако зарадио и 500 долара и шансу да се хвали међу вршњацима, преноси АП.

Иначе, трку је завршило 79 студената.

Професор архитектуре Џејми Канавес рекао је да је годишња трка "Walk on Water" животна лекција, као и лекција из архитектуре.

Канавес је истакао да жели да покаже његовим студентима да је све могуће – па чак и ходање по води, докле год истражују и тестирају своја дела.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи