Читај ми!

Хрвати више воле Гигу Моравца од Сулејмана?

Култна РТС-ова серија „Бољи живот“, која се тренутно приказује у Хрватској, прети да угрози огромну популарност турске серије „Сулејман Величанствени“. Већ након емитовања прве епизоде, остварење Синише Павића удвостручило је гледаност Дома ТВ.

На хрватској Дома ТВ емитована је прва епизода култне серије Синише Павића Бољи живот, која је снимана и код нас премијерно емитована од 1987. до 1991. године.

Судећи према одличном резултату гледаности, петочлана београдска породица Попадић, на челу са Драгишом Попадићем – Гигом Моравцем озбиљно прети да угрози популарност турској серији Сулејман Величанствени.

Неки то описују као југоносталгију, баш као и Јутарњи лист, који феномен породице Попадић објашњава тако што наводи да Дома ТВ, резервни канал Нова ТВ, ретко кад достигне гледаност од два одсто, док је серија Телевизије Београд имала изврсних 4,7 одсто после само уводне епизоде.

Предвиђања су да ће Бољи живот по гледаности врло брзо надмашити екстремно популарног Сулејмана Величанственог, који се приказује на РТЛ-у у истом термину.

Иначе, сваком својом репризом на подручју бивше Југославије, серија коју су режирали Александар Ђорђевић, Михаило Вукобратовић и Андрија Ђукић, остваривала је одличну гледаност.

Поред Гиге, Емилије, Саше, Виолете и Бобе, Хрвати радо гледају и серије Салаш у малом риту, Позориште у кући, Грлом у Јагоде, Сиви дом и Отписане.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи