Читај ми!

Изнајмљује се кућа Тонија Монтане

Вила на предивном имању где су снимане сцене легендарног филма „Лице са ожиљком“ доступна је за изнајмљивање по цени од "само" 30.000 долара месечно. Кућа је својевремено била оличење богатства са златним љуспицама на таваницама, стилским намештајем, мермерним подовима и великим прозорима са погледом на Пацифик.

Предивна вила у којој је снимљен легендарни филм Лице са ожиљком (Scarface) нашла се на тржишту некретнина за издавање.

Изнајмљивање куће са великим имањем у којој се можете осећати као краљ криминалаца кошта 30.000 долара месечно.

Сасвим пригодно, овај комплекс је назван „Ел Фуреидис" или „Мали рај", и простире се на десет хектара идиличног пејзажа Санта Барбаре, у Калифорнији.

Красе га бујне персијске баште, базени и терасе. Унутрашњост виле је још импресивнија. Богато осликани сводови, таванице, много прозора који чине кућу савршено осветљеном, мермерни подови и стилски намештај.

Плафон трпезарије је, на пример, прекривен златним листићима, а из виле се пружа поглед на Пацифик.

Кућа је подигнута 1906. године, а 1983. послужила је као позорница за драматичне сцене филма Лице са ожиљком, да би је 2009. године купио банкар Сергеј Гришин за 6,23 милиона долара.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи