Читај ми!

Били Ајдол ми свира на рођендану!

Сати вежбања са бендом, направљен сајт, организација хуманитарног концерта и успео је. Једном младом Американцу у петак ће се остварити сан да му на рођенданској забави свира Били Ајдол!

Мајкл Хенриксен одавно зна како би требало да изгледа идеална прослава његовог 26. рођендана.

Најпре Били Ајдол спусти прозор на лимузини и каже му да ускочи. Окружени су женама. Затим, када икона британске панк-рок сцене запева Rebel Yell неколико брусхалтера полети ка сцени и 1.800 његових пријатеља игра и забавља се као никада у животу.

Нешто слично десиће се 26. октобра јер две године након што је пожелео све то Били Ајдол долази у Сијетл да би свирао на хуманитарном концерту који је овај упорни младић осмислио!

„Не могу да верујем! Ово не би смело да се дешава!", одушевљен је Мајкл који једва чека петак.

Идеја да на рођендан позове панк-рок икону овом младом Американцу јавила се кад је са тек навршене 24 године упао у кризу. Његови пријатељи женили су се и одлазили један по један док је он морао да ради од јутра до сутра како би отплатио кредит за колеџ.

На једном од три посла чуо је прве тактове омиљене песме Rebel Yell и рекао колегиници: „Зар не би било феноменално да Били Ајдол свира на мојој рођенданској журки?"

Обоје су се насмејали, али две године касније Били заиста долази!

Труд који је уложио у остварење сна је огроман, а један од најважнијих корака био је прављење сајта Playmybirthdaybillyidol.com.

Пут је био дуг, али на хуманитарном концерту Мајкл и његове колеге из трибјут-бенда "Nite Wave" биће на бини заједно са прослављеним певачем. Група у којој млади Американац пева изводи бројне нумере из осамдесетих година, међу којима су, наравно, и Ајдолови хитови.

Све је испланирано до најситнијих детаља и остаје једино да Мајклу пожелимо срећан рођендан и да се одлично проведе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 26. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи