IZ ČASA U ČAS

Srbija pod snegom: Pojedini putevi neprohodni, stabla pala na automobile, više sela bez struje, raste vodostaj reka

U većem delu Srbije već satima pada sneg. Pojedini putevi su neprohodni, a pod težinom snežnog prekrivača došlo je i do obaranja stabala – jedna devojčica je tako povređena. MUP saopštava da je više sela bez struje zbog kvarova na elektromreži. Došlo je i do porasta vodostaja pojedinih reka.

Србија под снегом: Поједини путеви непроходни, стабла пала на аутомобиле, више села без струје, расте водостај река Србија под снегом: Поједини путеви непроходни, стабла пала на аутомобиле, више села без струје, расте водостај река

Najviše padavina se očekuje ujutru i pre podne u zemlji, ali će posle podne i uveče oslabiti. Crveno meteo-upozorenje je na snazi na zapadu i jugozapadu zemlje, kao i u Šumadiji.

U nižim predelima pašće od deset do trideset centimetara snega, a na planinama i do pola metra. Duvaće jak severac, pa se u brdsko-planinskim predelima očekuju mećava i snežni nanosi

Temperatura će tokom čitavog dana u većinim mesta biti između minus jedan i tri stepena.

I u Beogradu se očekuje sneg do trideset centimetara. Biće vetrovito i hladno, sa najvišom temperaturom do dva stepena. Oblačno i hladno vreme sa slabim snegom očekuje se i u sredu.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво