Džej Di Vens: Kamala Haris lagala o Bajdenovom stanju

Džej Di Vens je iskoristio svoje prvo samostalno pojavljivanje u kampanji da napadne potpredsednicu Kamalu Haris, tvrdeći da je lagala o zdravstvenom stanju predsednika Džoa Bajdena.

Kandidat za potpredsednika Donalda Tampa rekao je da laganje o stanju Džoa Bajdena predstavlja pretnju demokratiji, a ne Republikanska partija, koja se svakodnevno bori za demokratiju.

"Kamala Haris je lagala o tome, moje demokratske kolege iz Senata su lagale o tome, mediji su lagali o tome. Svako ko je video Džoa Bajdena znao je da on nije sposoban da radi taj posao. I tri godine nisu ništa govorili dok nije postao politički teret”, rekao je Džej Di Vens.

Naveo je i da "ako želite da vodite ovu zemlju, treba da budete zahvalni na tome, trebalo bi da osećate zahvalnost, a ja to nikada ne čujem kada slušam Kamalu Haris“.

On se tokom obraćanja auditorijumu svoje srednje škole u ​​zapadnom Ohaju dotakao svojih korena, raspravljao o tome koje je najbolje mesto da se kupi krofna i rekao da predstavlja ljude iz "zaboravljenih zajednica“.

Još se ne zna ko će biti Džej Di Vensov protivnik iz demokratskih redova, odnosno sa kim bi mogao da se bori u potpredsedničkoj debati.

"Rečeno mi je da ću doći na debatu sa Kamalom Haris, a sada će predsednik Tramp razgovarati sa njom. Nekako sam ljut zbog toga, da budem iskren prema vama“, našalio se Vens.
 
недеља, 08. септембар 2024.
21° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару