Читај ми!

IZ ČASA U ČAS

IDF: Uništen Hamasov tunel duž koridora Netzarim; Na Zapadnoj obali uhapšeno 16 Palestinaca, među njima i deca

Sukob Izraela i Hamasa – 269. dan. Izraelska vojska naredila je hitnu evakuaciju palestinskih civila iz Kan Junisa. Ministar odbrane Joav Galant izjavio je izraelskim snagama odmah potrebno dodatnih 100.000 vojnika. Serija eksplozija zatresla je naselja sa obe strane izraelsko-libanske granice. Hezbolah je izveo seriju napada na izraelske vojne položaje na severu Izraela, dok su izraelski borbeni lovci gađali položaje Hezbolaha na jugu Libana.

ИДФ: Уништен Хамасов тунел дуж коридора Нетзарим; На Западној обали ухапшено 16 Палестинаца, међу њима и деца ИДФ: Уништен Хамасов тунел дуж коридора Нетзарим; На Западној обали ухапшено 16 Палестинаца, међу њима и деца

Izraelska vojska (IDF) nastavlja sa operacijama u Pojasu Gaze. Izraelski premijer Benjamin Netanjahu ističe da ne postoji alternativa pobedi u ratu Izraela protiv Hamasa.

IDF tvrdi da je likvidirao najmanje 40 boraca Hamasa tokom akcija u naselju Šedžaja, na severu Pojasa Gaze. U toku napada na naselje Šedžaja, u gradu Gazi, izraelske snage koristile su dronove da pucaju na stanovnike koji su pokušavali da pobegnu iz svojih domova, javlja reporterka Al Džazire iz Pojasa Gaze.

Istovremeno, napeto je i na severu Izraela. Osamnaest izraelskih vojnika je ranjeno, od kojih jedan teško, u napadu dronom libanske militantne grupe Hezbolah na severu Golanske visoravni, saopštila je izraelska vojska.

Pre toga, izraelska vojska je saopštila da su pogodili nekoliko lokacija na jugu Libana, gde su se okupljali operativci Hezbolaha.

субота, 05. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи