Читај ми!

SVET DOČEKUJE 2024. GODINU

Spektakularni vatrometi u Sidneju, Hongkongu i Dubaiju, na Tajms skveru kristalna kugla spuštena u ponoć

Širom sveta dočekana je Nova godina. Prvi su u 2024. zakoračili stanovnici pacifičkih država Samoe i Kiribata, a poslednji Novu godinu dočekuju stanovnici Američke Samoe, Havaja i ostrva Hauland.

Спектакуларни ватромети у Сиднеју, Хонгконгу и Дубаију, на Тајмс скверу кристална кугла спуштена у поноћ Спектакуларни ватромети у Сиднеју, Хонгконгу и Дубаију, на Тајмс скверу кристална кугла спуштена у поноћ

Pacifičke države Samoa i Kiribati prvi su ušli u 2024, a poslednji koji će dočekati Novu godinu su stanovnici Američke Samoe, Havaja i ostrva Hauland.

Nakon najistočnijeg ostrva Kiribata, poznatog kao Božićno ostrvo, nova godina stiže na Novi Zeland, a zatim i u Australiju.

Posle najmanjeg kontinenta, 2024. stići će do Japana, Severne i Južne Koreje, a slede Kina, Hongkong, Malezija, Singapur.

Nova godina u Evropu stiže dva sata pre nego u Srbiju. Ulazak u 2024. godinu u 22 časa proslavljaju u Moskvi, a sat vremena kasnije dočekuju je Helsinki, Kijev, Bukurešt, Atina...

Potom Nova godina dolazi i u najveći deo Evrope, koji je u centralnoevropskoj vremenskoj zoni, uključujući i građane Srbije.

петак, 17. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара