Читај ми!

RAT U UKRAJINI

Fico otkriva zašto su se mnogi "počešali" na mirovni plan Zelenskog; MMF: Rat će trajati još najmanje godinu dana

Rat u Ukrajini – 970. dan. Odbrambene snage su pogodile vojni aerodrom "Lipeck 2" i fabriku za artiljerijsku municiju i visokoeksplozivne bombe "Sverdlov" u Nižnjenovgorodskoj oblasti Ruske Federacije, saopštio je Generalštab Ukrajine. Eksperti Međunarodnog monetarnog fonda u najnovijem memorandumu procenjuju da će rat trajati u najboljem slučaju do kraja 2025. godine. Uvereni su da će Ukrajina moći da održi osnovni ekonomski rast.

Фицо открива зашто су се многи "почешали" на мировни план Зеленског; ММФ: Рат ће трајати још најмање годину дана Фицо открива зашто су се многи "почешали" на мировни план Зеленског; ММФ: Рат ће трајати још најмање годину дана

Ruske snage su uništile most preko reke Konka u Oleški u Hersonskoj oblasti, javlja partizanski pokret ATEŠ. Navodi se da su sve jedinice na dubini do 15 kilometara stavljene u punu borbenu gotovost i da se spremaju za novu ofanzivu u oblasti Herson.

U napadu ruskih snaga na centar Zaporožja ranjeno je osam osoba među kojima je  dvoje dece.

Američki ministar odbrane Lojd Ostin rekao je da ne može da potvrdi izveštaje da je Severna Koreja poslala trupe da se bore na strani Rusije u ratu sa Ukrajinom.

Ukrajinski Generalštab potvrdio je da je od početka potpune ruske invazije 100.000 vojnih lica prošlo obuku u partnerskim zemljama.

U narednim mesecima Kijev će od Francuske dobiti avione "Miraž 2000-5F", a prvi će biti isporučen početkom naredne godine, najavio je francuski ministar spoljnih poslova Žan Noel Baro.

Američki predsednik Džozef Bajden govori o spremnosti Vašingtona za pregovore sa Rusijom o nuklearnom oružju kako bi pomogao kandidatkinji demokrata Kamali Haris na predstojećim predsedničkim izborima, ocenio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

Međutim, poručuje da će vlasti u SAD, Rusku Federaciju smatrati konkurentom i barem protivnikom, ako ne i neprijateljem, bez obzira na ishod izbora.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи