Читај ми!

DS: Socijalni bunt ako SNS ostane na vlasti

SNS upropastio sve čega se dohvatio tokom prethodne dve godine, kaže funkcioner DS-a Borislav Stefanović i ističe da Srbiji preti bosanski i ukrajinski scenario socijalnog bunta, ako naprednjaci ostanu na vlasti.

Član Predsedništva DS-a Borislav Stefanović rekao je da je SNS upropastio sve čega se dohvatio tokom prethodne dve godine i da Srbiji preti bosanski i ukrajinski scenario socijalnog bunta, ako naprednjaci ostanu na vlasti.

Stefanović smatra da će građani 16. marta imati lak izbor - oni kojima je u protekle dve godine bilo dobro glasaće za SNS, a oni kojima nije treba glas da daju DS-u koji je, kako je rekao, jedina opoziciona partija u Srbiji.

Stefanović je Tanjugu rekao da je obišao Valjevo, Osečinu, Lajkovac i okolna sela, gde je razgovarao sa građanima i članovima DS-a, kao i sa članovima Gradskog odbora u Valjevu.

Prema njegovim rečima, nekompetentna vlast naprednjaka ne nudi ništa osim demagogije, a za dve godine vlasti SNS je upropastio sve čega se dohvatio, a DS jedini ima jasan program koji može da donese nova radna mesta.

Stefanović je naglasio i da nije dobro uspostavljanje autoritarnog režima, u kojem bi jedan čovek odlučivao o svemu, a govoreći o periodu koji je stranka ostavila iza sebe, istakao da su te teškoće ojačale DS.

"U njoj su ostali kompetentni ljudi, koji su se u stranku učlanili jer veruju u program i ideologiju koju nudi", zaključio je Stefanović.

DS: Nervozne reakcije SNS-a 

Demokratska stranka saopštila je da su reakcije predstavnika SNS nervozne i neprimerene i da dokazuju da istina najviše pogađa i boli.

"Predstavnicima SNS nije bilo dovoljno što su najpre izdali saopštenje, a potom se izjavama oglasili Nebojša Stefanović, Zoran Babić, čak i neki koji su na njihovoj izbornoj listi, već su organizovali i vanrednu konferenciju za medije", navodi se u saopštenju.

Demokrate ocenjuju da građani jako dobro znaju ko danas koristi govor mržnje kada kaže da je potrebno "iskoreniti seme zla koje personifikuju Mišković i Đilas" ili da je Bojan Pajtić "diktator", a mi iz Demokratske stranke "mrzitelji Srbije", a ko sa druge strane iznosi istinu o "uspehu" dvogodišnje vladavine SNS-a.

"Istinu koju na svojoj koži oseća na žalost svaki građanin ove zemlje, osim ako nije jedan od 30 hiljada članova SNS koje su zaposlili u javnim preduzećima kojima gazduju", navodi DS.

уторак, 23. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару