Читај ми!

Stefanović: Borbom protiv korupcije do boljeg života

SNS namerava da nastavi odlučnu borbu protiv korupcije i kriminala, koja treba da omogući za bolju ekonomiju, nova radna mesta i bolji, kvalitetniji život, rekao potpredsednik naprednjaka Nebojša Stefanović u Lazarevcu. U Vršcu, SNS i Pokret "Vršačka regija - evropska regija" potpisali sporazum o saradnji na izborima.

Potpredsenik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio je da ta stranka namerava da nastavi odlučnu borbu protiv korupcije i kriminala, koja treba da omogući za bolju ekonomiju, nova radna mesta i bolji, kvalitetniji život kako u opštini Lazarevac, tako i u čitavoj Srbiji.

"Cilj SNS-a je da građani budu bezbedni, da budu sigurni, imaju radna mesta i da s novcem koji zarade mogu da žive pristojno", rekao je Stefanović i dadao da je posao političara da stvore te uslove.

Obraćajući se građanima u naseljima te opštine Rudovcu, Velikim Crnjanima i Junkovcu, Stefanović je rekao da naprednjaci žele da čuju od njih šta najviše očekuju da se uradi i šta im je najpotrebnije.

Stefanović je rekao da je takođe potrebno započeti proces decentralizacije Beograda, a da SNS ima konkretan plan - kroz izmenu zakonskih rešenja poput zakona o planiranju i izgradnji o javim preduzećima, o gradu Beogradu, o lokalnoj samoupravi, da to sprovede.

Prema njegovim rečima, naravno da će se nastaviti i rad na izmenama Statuta grada Beograda, koji treba da omogući da ostane više novca lokalnoj samoupravi beogradskih opština, čime će se omogućiti da građani dobiju i kvalitetniju infrastrukturu i više ulaganja u zdravstvo i školstvo.

"Smatram da je Lazarevac opština u kojoj napredak mora brzo da se vidi i da ljudi veoma brzo imaju i osete kvalitetniji život", istakao je Stefanović.

Pokret "Vršačka regija" podržava listu SNS

Srpska napredna stranka i Pokret "Vršačka regija - evropska regija" potpisali su sporazum, kojim taj pokret podržava listu SNS na predstojećim izborima, a potpredsednik naprednjaka Nikola Selaković poručio je da je potrebno stvoriti sistem u kome će vladavina prava i pravna sigurnost doći na zaslužen nivo i koji će od Srbije stvoriti povoljniji ambijent za investiranje.

Selaković je, nakon potpisivanja sporazuma u Vršcu, rekao da mnogi gradovi i opštine mogu da se ugledaju na tu banatsku opštinu kako treba da se radi za građane i kako treba dugoročno i strateški razmišljati.

Selaković je uveren da će preko SNS-a uspeti da se to "seme dobre uprave i brige prenese i u druge delove Srbije".

"Do izbora dolazi, jer u reforme i promene moramo da idemo brže i intenzivnije, ono što je SNS uneo kao svež i novi vazduh na političku scenu Srbije prvi put istinski vođenom borbom protiv korupcije i kriminala, ali ne samo zbog toga, već da bi se stvorio sistem u kome će vladavina prava i pravna sigurnost doći na zasluženi nivo, koji će od Srbije stvoriti povoljniji ambijent za investicije, kako strane tako i domaće", rekao je Selaković.

уторак, 23. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару