Читај ми!

Voz naleteo na automobil na pružnom prelazu u Vrčinu, poginuli 18-godišnji mladić i 15-godišnja devojčica

Dve osobe su poginule, a jedna je povređena kada je voz naleteo na automobil na pružnom prelazu u Vrčinu, rečeno je RTS-u u Hitnoj pomoći.

Hitna pomoć primila je poziv u u 23.35, a na teren su izašle dve ekipe, rekla je za RTS doktorka Ivana Stefanović iz Hitne pomoći.

"Jedna ekipa je 17-godišnju devojku prevezla u bolnicu u Tiršovoj, a druga ekipa je mogla samo da konstatuje smrt dve osobe", rekla je doktorka Stefanović.

Nesreća se dogodila na pružnom prelazu između Vrčina i Lipa, koji je obezbeđen saobraćajnim znacima drumske signalizacije, kada je teretni voz naleteo na drumsko vozilo koje je prelazilo prugu, saopštilo je preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije".

Kako je navedeno, u toj nesreći poginuli su 18-godišnji mladić i 15-godišnja devojčica, a lakše je povređena 17-godišnja devojka.

Drumsko vozilo kretalo se lokalnom saobraćajnicom iz pravca Vrčina prema Kasapovcu i u trenutku kada je prelazilo prugu, naišao je teretni voz, koji je udario u desnu stranu drumskog vozila.

"Infrastruktura železnice Srbije" ponovo apeluje na vozače drumskih vozila da, posebno prilikom prelaska preko pruge na putnim prelazima, poštuju saobraćajnu signalizaciju i budu pažljivi, kako bi se izbegle nesreće i sačuvali ljudski životi.

петак, 18. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи