Valjevo, požar u stambenoj zgradi

Beliki požar u potkrovlju stambene zgrade u valjevskom naselju "Milivoja Bjelice". Brzom intervencijom vatrogasacaa požar je lokalizovan. Svi stanari blagovremeno napustili svoje stanove.

U potkrovlju stambene zgrade u valjevskom naselju "Milivoja Bjelice" oko podneva došlo je do velikog požara. Brzom intervencijom četiri  vatrogasne ekipe za manje od pola sata požar je lokalizovan i sprečena je opasnost od njegovog širenja na susedne stambene zgrade, saznaje RTS.

Svi stanari su blagovremeno napustili svoje stanove. Iz preventivnih razloga evakuisane su i  dve susedne zgrade jer je pre intervencije vatrogasaca pretila opasnost da i one budu zahvaćene velikim plamenom.

Vlasnika potkrovlja Matiju Vukovića vatrogasci su izvukli iz prostora zahvaćenog plamenom. On je prošao bez povreda.

Do požara je najverovatnije došlo zbog toga što je vlasnik nestručno palio odžak u svom potkrovlju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 18. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи