Čanak pred FMP: Nezgodan trenutak zbog tri poraza…

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak, uoči gostovanja kod FMP-a u ABA ligi, rekao je da je utakmica u Železniku u nezgodnom trenutku po njegov tim zbog lošijih rezultata, ali da veruje u pobedu. Meč se igra u subotu od 19.00 časova u Železniku. Partizan opet bez pomoći navijača.

"Utakmica dolazi u nezgodnom trenutku po nas, nakon serije od tri poraza. FMP je atletski sjajna ekipa, igraju veoma dobro i imaju iste ambicije kao mi, a to je plasman u plej-of. Svesni smo šta je potrebno da uradimo na terenu kako bismo došli do važne pobede. Biće teško na njihovom terenu, ali verujem da smo u stanju da odigramo na visokom nivou i vratimo se iz Železnika sa pobedom", rekao je Čanak pred duel ekipa koje imaju identičan skor (6-7) i bore se za četvrtu poziciju koja vodi u plej-of.

Bek crno-belih Vanja Marinković izjavio je da je gostovanje kod FMP-a tradicionalno teško za Partizan i da će biti utakmica "na jednu loptu".

"Utakmica je od velike važnosti i za nas i za njih jer se nalazimo u krugu timova koji se bore za plasman u polufinale. Uvek teško igramo sa njima i u poslednjih nekoliko godina samo smo jednom pobedili sa velikom razlikom. U prvoj utakmici ove sezone smo igrali praktično na jednu loptu, tako da očekujem da će i sutra biti slično. Verujem da možemo da odigramo dobro i da pobedom završimo ovu godinu", izjavio je Marinković.

Utakmica između FMP-a i Partizana u 14. kolu ABA lige igra se u subotu sa početkom u 19 sati.

Partizan opet bez pomoći navijača u Železniku

Košarkaši Partizana neće imati pomoć svojih navijača na meču protiv FMP-a u Železniku, jer je domaćin doneo odluku da se neće prodavati ulaznice.

FMP je saopštio da će, kao i u prethodnim mečevima dva tima u Železniku, ulazak u halu biti omogućen samo vlasnicima sezonskih karata FMP-a.

"Ulaz u halu biće omogućen samo gostujućoj ekipi, stručnom štabu i upravi kluba, u skladu sa reciprocitetom koji je primenjen za utakmicu regionalne lige (3. kolo) kada je Partizan bio domaćin", navodi se na sajtu "pantera".

Iz FMP-a poručuju da je "iskustvo organizovanja utakmica tokom 2017. godine sa Partizanom pokazalo je da je ovakav model najbolji, kako bi svi u dvorani, ali i pored malih ekrana, mogli da uživaju u pravoj sportskoj predstavi".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару