Fudbalski klub Čikago finansijski podstiče navijače za utakmicu sa Interom

Fudbalski klub Čikago Fajer ponudio je navijačima finansijski podsticaj za utakmicu protiv Intera iz Majamija u američkoj MLS ligi, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Čikago je prodao više od 61.000 ulaznica za utakmicu protiv Intera, koja će biti odigrana u četvrtak ujutru od 2.30 časa po centralnoevropskom vremenu.

Čikago je saopštio da će dati 250 dolara kredita za novo članstvo u klubu za 2024. godinu ili 50 dolara kredita za kupce pojedinačne ulaznice. Američki mediji navode da bi prva zvezda Intera Argentinac Lionel Mesi mogao da propusti duel sa Čikagom zbog povrede.

"Iako još ne znamo zvaničan status dostupnosti Mesija za našu utakmicu, pošto nikada ne postoji garancija da će sportista igrati bilo koji meč iz različitih faktora, razumemo da bi mnogi naši navijači mogli da budu razočarani ako ne budu dobili priliku da ga vide kako igra", navodi se u saopštenju Čikaga.

Mesi je odigrao 12 utakmica za Čikago i postigao je 11 golova. Od njegovog dolaska povećala se poseta utakmicama u MLS ligi, a Argentinac je od trećeg septembra odigrao samo jednu od šest utakmica zbog problema sa povredom.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара