Totenhem iznenadio Siti, Liverpul lako sa Portom

Fudbaleri Totenhema savladali su na svom stadionu ekipu Mančester sitija sa 1:0, dok je Liverpul na "Enfildu" sa 2:0 savladao Porto u prvim mečevima četvrtfinala Lige šampiona.

Veliki podvig napravili su fudbaleri Totenhema na svom novom stadionu, savladavši jednog od favorita za osvajanje Lige šampiona, Mančester siti sa 1:0.

Jedini gol za Sparse postigao je Son, u 78. minutu meča. Son je uspeo da se probije po desnoj strani, potom povuče loptu u sredinu i oštrim, niskim udarcem savlada Edersona.

Meč je još obeležio i promašen jedanaesterac Serhija Aguera u 13. minutu meča. Rouza je pogodila lopta u ruku nakon šuta Sterlinga, ali Aguero nije idealno izveo jedanaesterac, što je iskoristio Loris, odbranivši šut sa bele tačke.

Pokušavao je Siti čitavo drugo poluvreme da dođe do izjednačenja, ali nije bilo ozbiljnijih šansi. Najbolji igrač Totenhema Hari Kejn zbog povrede teren je napustio u 58. minutu.

Revanš se igra za nedelju dana na "Etihadu" u Mančesteru.

Liverpul je bez mnogo problema, sa 2:0 savladao Porto.

Golove za „crvene" postigli su Keita u petom i Firmino u 26. minutu meča.

Liverpul je rano načeo rivala, Mane je uposlio Keitu, ovaj je šutirao, a lopta je pre nego što je savladala Kasiljasa, promenila pravac zbog igrača u bloku.

Do drugog gola Liverpul je stigao nakon sjajne akcije. Aleksandre-Arnold je probio po desnoj strani, uputio veoma oštru loptu na drugu stativu, gde je potpuno sam bio Firmino, koji nije imao težak zadatak da je prosledi u mrežu.

Revanš meč igra se na stadionu „Dragao" za nedelju dana.

Ovako su protekli susreti: 

22.54 – Završeni su mečevi, pobede Totenhema i Liverpula.

22.37 – GOOL! Totenhem vodi sa 1:0 od 79. minuta, Son postiže gol za domaću ekipu. Son je povukao loptu sa desne strane u srce šesnaesterca Sitija, uspeo da šutira i savlada Edersona.

22.04 – Nastavljeni su mečevi...

21.47 – Prvo poluvreme završeno je na oba susreta: Siti – Totenhem 0:0, Liverpul – Porto 2:0.

21.26 – GOOL! Liverpul vodi sa 2:0 od 26. minuta, golom Firmina. Sjajan napad "crvenih", Arnold je sa desne strane poslao oštru loptu na drugu stativu, a tamo Firmino nije imao težak zadatak da je prosledi u mrežu Porta.

21.12 – Loris brani penal Agueru! Rezultat u Londonu ostaje 0:0.

21.11 – Penal za Siti. Deni Rouz je igrao rukom u svom šesnaestercu prilikom šuta Rahima Sterlinga, a sudija Kujpers je nakon korišćenja VAR tehnologije dosudio jedanaesterac.

21.05 – GOOL! Liverpul na "Enfildu" vodi već od petog minuta. Nabi Keita je strelac. Dobar napad Liverpula, Mane je pronašao Keitu na ivici šesnaesterca rivala, ovaj je šutirao, a lopta uz pomoć deflekcije odlazi iza leđa Kasiljasa.

21.00 – Počeli su mečevi u Londonu i Liverpulu.

20.31 – Sastav Mančester Sitija...

20.25 – Ekipa Totenhema...

20.22 – Igrači koji će igrati za Porto:

20.20 – Sastav Liverpula..

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 07. август 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару