Karavan

Svaka osoba u Srbiji godišnje baci oko 35 kilograma hrane vredne oko 20.000 dinara… To može da znači i da smo siti svega.

Vučić obećao patrijarhu Irineju: ''Hram Svetog Save će biti završen za vreme mog mandata!''… Znači, ima Boga!

Proteklih 26 godina projektil "tomahavk" nalazi se na čelu američkih vojnih intervencija širom sveta, a na svom tlu osetila ga je i Srbija. Naša zemlja je druga po broju ''primljenih'' projektila tog tipa u svetu…  I nadamo se da će na tom ''prestižnom'' mestu i ostati.

''Nadutost nije nužna – ona je zapravo način na koji nam telo šalje signal da stomak se ne funkcioniše kako treba. Najvažnija stvar da se utvrdi uzrok!'' - kaže profesor doktor Tomica Milosavljević, gastroenterolog iz Kliničkog Centra Srbije… Obzirom da su ove reči reči bivšeg ministra zdravlja, on sigurno zna kako se i zbog čega mi naduvavamo.

Bogoljub Karić, lider Pokreta snaga Srbije, uručio je nagrade učenicima osnovnih škola u beloruskoj prestonici Minsku koji su najlepše ukrasili uskršnja jaja… Tako je to u Belorusiji. Ovde je podelio nagrade najbolje oslikanim mućkovima.

Prisustvo članova Saveta centra za kulturu, fizičku kulturu i sport u Kolašinu, na samo tri sastanka održana od maja 2008. do avgusta 2010. godine, žitelje ovog grada koštalo je neverovatnih 25.582 evra… Tri sastanka za tri godine?! Kolašin je ipak jeftino prošao.

Pisac teksta Zoran Nikolić Zozon.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи