Da li biste probali sladoled sa ukusom majoneza ili kečapa
Mnogi stanovnici Londona su, kako bi lakše podneli visoke temperature koje su ove godine prešle rekordne vrednosti, spremni da probaju i sladolede neobičnog ukusa – kečapa i majoneza.
Širom sveta poznati su najrazličitiji ukusi sladoleda, od sipinog mastila, do krompira, sa aktivnim ugljem koji ga boji, kao i kornet, u crno, kukuruza, junećih iznutrica, slanine, piva, rakije, kanabisa, konjskog mesa, masti irvasa, kravljeg jezika, ali i kavijara, pa je došao red i na ukus pasulja.
Najnoviji projekat britanskih sladoledžija za najtoplije leto sastoji se od niza netradicionalnih ukusa koje, kako pišu britanski i američki mediji, pre možete naći u ostavi nego u frižideru za sladoled, a osim „Hajnc“ majoneza i kečapa, tu je i ukus pečenog pasulja.
Sladolede je kreirala Anja Hindmaš, koja je za glavne sastojke iskoristila neke od najtraženijih začina i gotovih jela.
Kupci su bili uzbuđeni što su probali neobične ukuse sladoleda, zapakovanih u tradicionalna pakovanja, sa originalnom markom kečapa i majoneza.
„Došli smo rano jutros, bili smo uzbuđeni kada smo čuli i morali smo da dođemo i probamo sve ove neverovatne ukuse“, kaže mušterija.
„Mislim da je najčudniji, verovatno kečap i pečeni pasulj. To je najneobičnija stvar koju biste ikada zamislili.“
Planirano je da ovaj hrabar poslastičarski projekat traje do 28. avgusta, a jedna od zaposlenih naglašava da su zalihe predviđene za šest nedelja prodali za samo četiri dana i da već imaju redovne potrošače.
Упутство
Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.
Број коментара 1
Пошаљи коментар