Читај ми!

Tom Kruz "Nemogućom misijom" zatvara Olimpijske igre u Parizu

U ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Parizu učestvovaće poznati holivudski glumac Tom Kruz performanskom sa ozbiljnim scenarijom.

U adrenalinskim scenama iz filmova po kojima je glumac Tom Kruz poznat jer se popeo na najvišu zgradu na svetu, visio u vazduhu držeći se za avion, postavio rekorde u zadržavanju daha pod vodom...

Kada je slomio stopalo snimajući scenu na krovu i samo je nastavio da trči. Na zatvaranju Olimpijskih igra u Parizu deo nekih njegovih filmskih akcija biće spektakl. Neke od scena zatvaranja igara Kruz je snimio u martu mesecu 2024. godine u Parizu.

Kruz će izvesti performans na zatvaranju igara u Parizu inspirisan filmom "Nemoguća misija", za koji se pripremao nekoliko meseci.

Predviđeno je da performans počne sa vrha sportskog kompleksa stadiona "Stad de Frans" u Sen Deniju. Zatim se prenos uživo prekida unapred snimljenim scenama jurnjave ulicama Pariza na motoru. Kruz seda u avion koji leti za Kaliforniju, a u rukama sve vreme drži olimpijsku zastavu.

Kada stigne u Ameriku iz aviona iskače padobranom i spušta se na znak Holivuda. Predaje zastavu sportistima, uključujući biciklistu, skejtbordera i odbojkaša, a oni je nose ulicama Los Anđelesa koji će biti sledeći domaćin Olimpijskih igara 2028. godine.

Holivudski glumac je na Olimpijskim igrama u Parizu pratio takmičenja u gimnastici i plivanju i tom prilikom rekao: „Sve ovo je čudesno i neverovatno. Šta sve moraju da rade vrhunski sportisti kako bi postigli veliki uspeh“.

уторак, 17. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи