Читај ми!

Princeza Kejt će prisustvovati meču Đokovića i Alkaraza

Princeza od Velsa će prisustvovati finalu muškog singla na Vimbldonu, saopštila je Kensingtonska palata. To će biti njeno drugo javno pojavljivanje u javnosti otkako je pre šest meseci objavljeno da boluje od raka.

Četrdesetdvogodišnja princeza Kejt je strastveni ljubitelj tenisa i pokrovitelj All England Lawn Tennis i Kroket kluba Vimbldon, koji je domaćin turnira.

Princeza Kejt se prošle godine pojavila i u promotivnom spotu, zaigravši tenis sa Rodžerom Federerom. Taj video je trebalo da pokaže značaj sakupljača i sakupljačica loptica na teniskim turnirima.

Princeza se vratila javnim dužnostima u junu, za rođendan kralja Čarlsa. Tada je održana godišnja vojna parada, a ona je najavila da se nada da će prisustvovati drugim događajima tokom leta.

„Dobro napredujem, ali kao što zna svako ko je na hemoterapiji, postoje dobri i loši dani. Moj tretman je u toku i trajaće još nekoliko meseci“, navela je tada princeza.

Iz Kensingtonske palate nisu hteli da daju konkretne informacije o vrsti raka ili njenom zdravstvenom stanju, osim da je lečenje počelo u februaru.

Kralj Čarls (75) se, takođe, leči od raka. U aprilu se vratio javnim dužnostima, mada su njegove obaveze svedene na minimum.

U muškom finalu Vimbldona igraće Novak Đoković i Karlos Alkaraz.

недеља, 08. септембар 2024.
22° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару