Читај ми!

Al Pačino u 83. godini čeka četvrto dete sa 54 godine mlađom devojkom

Baš kao njegov kolega, glumačka legenda Robert De Niro dobio sedmo dete, Al Pačino, otac troje dece, očekuje prinovu iz veze sa dvadesetdevetogodišnjom Nuri Alfalah.

Romansa između Pačina i Nur Alfalah navodno je počela tek u aprilu 2022. godine kada su viđeni kako zajedno večeraju u jednom restoranu, mada pojedini mediji tvrde da se zabavljaju još od pandemije, prenosi Skaj njuz.

Pričalo se i da je Alfalahova, koja radi kao producentkinja, ranije izlazila sa frontmenom „Rolingstonsa“, Mikom Džegerom, više od godinu dana do 2018, a zatim je viđena sa glumcem i rediteljem Klintom Istvudom.

Pačino ima troje dece iz prethodnih veza: Džuli, Antona i Oliviju. Najstarija ćerka Džuli Pačino je rođena 1989. godine u Kvinsu u Njujorku i kao i otac probila se u industriju zabave i sada je producentkinja i rediteljka.

Anton Pačino, rođen je u Los Anđelesu 2001. godine i ima sestru bliznakinju Oliviju. Anton se ne pojavljuje često u javnosti, ali zato je Olivija aktivno prisutna na društvenim mrežama.

Kolega i zvezda Kuma, Robert De Niro, otkrio je da je dobio sedmo dete, u 79. godini i to u intervjuu sa Britni Bler, međutim, Al Pačino još uvek nije komentarisao vest da očekuje prinovu.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво