Ko je izjavio da bi Dženifer Aniston trebalo da bude ubijena

„Dženifer Aniston bi trebalo da bude ubijena“. Ova izjava pripisana je, kako prenosi portal elle.com, na osnovu sudskih dokumenata, Harviju Vajnstinu.

Filmski mogul inače čeka još presuda zbog optužbi za seksualno zlostavljanje a da je Vajnstin izneo uznemirujuće komentare o Dženifer Aniston, otkrili su tek objavljeni sudski dokumenti.

Vajnstin je inače prošlog meseca doveden je pred lice pravde i porota Višeg suda u Njujorku proglasila ga je krivim za dve od pet tački optužnice.

Njemu je u sudnici u Njujorku, izrečena kazna od 23 godine zatvora.

Desetog marta, određeni sudski dokumenti koji se odnose na ovaj slučaj, otkriveni su, i tako pružili uvid u neke dokaze koji su prikupljani protiv Vajnstina (67).

Jedna od najupečatljivijih izjava je ona iz imejl poruke, koja datira iz oktobra 2017. godine i u kojoj je Vajnstin napisao: „Džen Aniston bi trebalo da bude ubijena“, prenosi Varajeti, čiji su novinari navodno pregledali elektronsku poštu.

Ova poruka stigla je kao odgovor novinaru National Enquirer-a, koji se obratio Vajnstinovoj bivšoj publicistkinji Sali Hofmajster, u vezi sa tvrdnjom da je Vajnstin bio nepristojan prema zvezdi serije Prijatelji.

Anistonova je izjaviča tim povodom, da su tvrdnje National Enquirer-a zapravo neistinite, a njeni predstavnici su rekli za Varajeti da Harvi Dženifer nije ni maltretirao niti napao.

Mejl koji je Harvi poslao, izašao je u javnost samo nekoliko nedelja nakon što je Njujork tajms izvestio o prvoj od brojnih optužbi za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje bivšeg filmskog magnata.

Optužbe na račun Vajnstina izneli su, između ostalih i ljudi zaposleni u njegovoj produkcijskoj kući, asistenti, i poznate glumice uključujući Ešli Džad, Gvinet Paltrou, Rouz Mekgovan...

Izveštaj je takođe otkrio detalje o tome kako je Vajnstin koristio svojevrsne sporazume sa onima koji su ga optuživali, o tome da nikada ne ponove svoje tvrdnje o zlostavljanju.

Prošle godine, Varajeti je pitao Anistonovu za komentar o Vajnstinu, skandalu i pokretu #MeToo.

Glumica je tada rekla da je ranije bila svedok Vajnstinovog „nasilničkog“ ponašanja dok je 2005. godine radila na filmu Derailed.

Dženifer je takođe ispričala da je jednom prilikom, njena prijateljica bila prisiljena da se premesti sa svog mesta za stolom u restoranu na večeri, nakon što joj je Vajnstin tako naredio, i taj gest opisala kao brutalno ponašanje. Dodala je još jednu priču u kojoj je opisala kako je Harvi svojoj bivšoj supruzi određivao kako će se obući za jednu filmsku premijeru.

Na najnovije obelodanjene navode iz imejla, za sada od predstavnika Anistonove – nema komenatara.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 21. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару