„Nedelja ujutru“ novi singl i spot benda „Buč Kesidi“

Novi singl i spot „Buč Kesidi“ je uradio za pesmu „Nedelja ujutru“ koja se nalazi na veoma hvaljenom, prošle godine objavljenom, albumu „Euforija“. Spot za novi singl sniman je u Pančevu, a za njegovu realizaciju bili su zaduženi Vedrana Vukojević i Luka Trajković.

„Buč Kesidi“ su pripremili novi singl i spot neposredno pred objavljivanje vinilnog izdanja albuma Euforija, koji će se u prodaji naći sredinom septembra zajedno sa drugim tiražom CD izdanja albuma. Podršku u realizaciji spota pružila je i kompanija „Red bul“.

„Vedrana i Luka su nam jako dobri drugari. Prethodno smo sa Lukom sarađivali na spotovima za Đuskanje ne pomaže i Subotu, a Vedrana nam je prošlog leta režirala spot za pesmu TIHO. To nam je do sada bilo najdraže snimanje ikada. Ona je u međuvremenu otišla da živi u Berlinu, ali čim smo shvatili koliko joj nedostajemo kupili smo joj kartu u jednom smeru i samo joj javili da dolazi da nam režira novi spot sa Lukom. Skupili smo najbolju ekipu sa svih spotova na kojima smo radili do sada i napravili novo najlepše snimanje ikada“, kažu momci iz benda.

Album Euforija bendu je doneo nominaciju za prestižnu nagradu IMPALA za najbolji nezavisni evropski album godine kao i put na prestižni "Eurosonic" festival koji je održan u januaru u Holandiji.

Album je objavljen krajem prošle godine za izdavačku kuću „Kontra“, a već su se izdvojili hitovi Nema ljubavi u klubu, Đuskanje ne pomaže, TIHO i Subota.

Snimanje i izdavanje albuma podržali su Sokoj i OFPS.

Album Euforija se našao na svim relevantnim listama najboljih izdanja iz 2019. godine, među kojima su i muzika.hr; singl godine po izboru publike Balkanrocka; Balkanrock – 25 najboljih albuma; Beehype – Best albums 2019; tegla.rs – hit godine; „Muzika je Zvonko Radost“ – najbolji singl godine; Before After, Balkan Rock – 10 najboljih regionalnih singlova; Muzika.hr, Stereo Art – singlovi godine; Helly Cherry - 50 najboljih izdanja; Highway star magzine, Oblakoder...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 03. јул 2024.
24° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару