Dvojac "CamelPhat" u petak u „Barutani“

Aktuelni svetski haus dvojac "CamelPhat", koji je osvojio radijske stanice i plesne podijume širom sveta, nastupiće 20. septembra među zidinama „Barutane“.

Prvom gostovanju britanskih muzičara u Beogradu, pridružiće se se Endru Meler, jedan od naših najboljih producenata elektronske muzike, čije se izdanje našlo na trećem mestu Bitportove liste najuspešnijih snimaka u 2018. godini, IDQ – uspešni producentski projekat iza kojeg stoje Igor Puljić aka di-džej Puki, Aleks Milićević i Dragan Ražić, kao i Danijel Čehranov i Lilu.

Dan kasnije, u subotu 21. septembra, održaće se šesto izdanje "Blender All Stars" serijala, kada će se za di-džej pultom naći Kid Kimi koji u svojim setovima eksperimentiše sa najrazličitijim žanrovima elektronske muzike, di-džej dvojac Timi Mendeljejev bek tu bek CWTCH, predvodnici Oscillate muzičkog koncepta, čija muzika je fuzija britanskog tehna i industrijala, kao i DE:MO ekipa koja je postala prepoznatljiva po hibrid di-džej setovima tokom kojih klasičan di-džejing spajaju sa lajv nastupom i postojeće trake oplemene dodatnim semplovima i efektima.

Najpoznatija numera "CamelPhat"-a, pesma Cola, koju su izdali sa Elderbrukom 2017. godine, bila je na vrhu Bilbordove liste Dance Club Songs, a takođe je nominovana za čuveni Gremi u kategoriji najbolje dens izdanje 2018. godine.

Ove godine objavili su numeru Be Someone, a njihovu prošlogodišnju hit traku Breathe remiksovao je čuveni Erik Pric. Njihove pesme se mogu čuti svuda, od velikih izdavačkih kuća do najuglednijih andergraund kuća, "CamelPhat"-ova raznovrsnost i bezvremene haus numere imaju svoje mesto na velikoj internacionalnoj sceni.

Prošle godine, ovaj duo osvojio je DJ Awards, u kategoriji najbolji haus di-džej, potpisali su ugovor za izdavačku kuću „RCA rekords“ i najavili debi album, na kojem trenutno rade.

"CamelPhat" su se kao di-džejevi dokazali u toku studija muzičke dinamike, mnogo pre nego što su krenuli sa sopstvenom produkcijom. Oni stvaraju autentičnu, bezvremenu haus muziku.

Uživaju podršku drugih di-džejeva od svog prvog izdanja 2010. godine, koja je sve veća i veća iz godine u godinu. Adam Bejer, Adana Tvins, Ani Mak, Karl Koks, Deni Hauard, Erik Pric, Erik Morilo, Gorgon Siti, „Gruve armada“, Mark Najt, MK, Soni Fodera, Tajga i „Disajpls“ su samo neki od vrhunskih di-džejeva i izvođača koji su puštali njihovu muziku punu emocija, jakih bas linija i laganih sint zvukova.

Karijera dua "CamelPhat" je naglo napredovala 2014. godine, kada su njihove numere The Act i Paradigm dostigle vrh Baz čarta.

Sledeće godine, Constellations je ponovila isto, traka koja je proglašena himnom Ibice te godine, i s razlogom se mogla čuti na svakom ćošku „belog ostrva“. Iste godine su imali premijerne internacionalne i festivalske nastupe, a Pit Tong ih je proglasio za najboljeg novog izvođača 2015. godine. Naredne, 2016. godine, Deni Hauard proglasio je Trip za najbolji snimak letnjih festivala, dok ju je Ani Mak premijerno pustila na Bi-Bi-Sijevom Radiju 1 kao specijalni hit.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 07. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару