Марк Лестер: Кум или отац?

"Рат" који је током викенда преко таблоида започео Марк Лестер око очинства над малом Парис, ћерком Мајкла Џексона, наставио се данас неубедљивим негирањем блиског пријатеља и адвоката породице Џексон.

Након што је британски таблоид "News of the World" у недељу ексклузивно објавио изјаву Марка Лестера, кума деце Мајкла Џексона, у којој тврди да је отац певачеве ћерке Парис, преко "Пипла" су се огласили близак пријатељ и адвокат породице Џексон и негирали тврдње.

Наиме, таблоид "News of the World" је пре два дана навео речи дугогодишњег Џексоновог пријатеља и кума Лестера који је рекао да је певачу "поклонио своју спрему како би могао да има децу" и додао да "верује да је 11-годишња Парис његова ћерка".

Марк своју тврдњу заснива и на "великој сличности између Парис и његове ћерке Херијете", коју све више примећује.

Лестер (51), који се као дете прославио на филму главном улогом у мјузиклу "Оливер!" из 1968, такође је рекао да је спреман да уради тест за утврђивање очинства, пренеле су светске агенције.

У видео интервјуу постављеном на сајту таблоида "News of the World", Лестер каже да је донацију сперме обавио у једној клиници у Лондону, у време док је Мајкл Џексон био у браку са Деби Роу.

Породица Мајкла Џексона знала је да је кум његове деце поклонио сперму славном певачу како би овај могао да има децу, али негира да је Лестер отац ћерке "краља попа" Парис, рекао је за таблоид "Пипл" поменути извор, близак породици покојног музичара.

"Изобличили су његову изјаву. Он не тврди да је Парисин отац!"

Огласио се и породични адвокат Лондел Мекмилан који је сигуран да су Лестерове речи "још једна недоказана и бесмислена тврдња, без законске основе".

Марк није прва особа која тврди да је отац Мајклове деце. И Арнолд Клајн, Џексонов лични лекар, је својевремено тврдио да би могао бити отац Парис и Принц Мајкла, јер је, такође, донирао сперму за популарног певача. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару