Олимпијац отворио бордел да би финансирао припреме

Пошто више не жели да буде на терету родитељима, новозеландски репрезентативац у теквондоу је отворио јавну кућу у Оукленду да би сакупио новац и припремио се "ко човек" за Олимпијаду у Лондону.

Неки спортисти позајме новац за припреме, други нађу спонзора, трећи зависе од подршке породице, а Логан Кемпбел је отворио бордел!

Наиме, овај новозеландски репрезентативац у теквондоу је отворио у Оукленду јавну кућу да би сакупио око 300.000 новозеландских долара, колико му је потребно да би се озбиљно припремио за Олимпијске игра 2012. године у Лондону и био кандидат за медаљу.

Двадесеттрогодишњи Кемпбел је на Играма у Пекингу прошле године заузео 16. место у перолакој категорији. Тада су му припреме углавном исфинансирали родитељи, а отац Макс је, да би скупио потребних 150.000 новозеландских долара, (58.000 фунти), морао да нађе и додатни посао.

Сада то због економске кризе није могуће, па је Логан, који каже да му је мука да буде терет родитељима, одлучио да сам сакупи новац отварањем јавне куће.

Кембел је морао део времена посвећен тренинзима да одвоји за вођење "клуба за џентлмене високе класе". Али не жели да га сматрају "макроом".

"Када помисле на макроа, људи у глави имају слику типа који стоји на ћошку улице, са златним ланцима око врата. Они су некако тип 'опаких' мушкараца. Ја сам власник агенције за пратњу", тврди Логан.

Кембел додаје да су он и његов пословни партнер Хуго Филипс запослили само "паметне, атрактивне девојке" и да их не третирају као "комад меса".

Родитељи га подржавају, но, званичници Новозеландске теквондо федерације не! 

Нису одушевљени његовим избором и кажу да није довољно да добар спортиста постиже само добре резултате на спортском пољу, већ мора да буде и узор млађима, а отварање бордела свакако није добар пример.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 03. јул 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару