Спопали се у краљичином дворишту

Надајући се да ће бар на тренутак видети краљицу, гомила туриста испред дворца у Виндзору видела је нешто чега нема у брошурама - пар који је дуго водио љубав на краљичином травњаку.

Енглеска полиција ухапсила је јуче један пар који је "дуго и квалитетно" водио љубав на травњаку испред краљичиног дворца у Виндзору.

Двоје тридесетогодишњака скинуло су се и ступило у интимни однос у приватном делу парка, испод Гартер куле, у време када се краљица Елизабета II налазила у резиденцији.

Све то радили су на очиглед бројних туриста и гостију хотела "Харти и Гартер" који гледа на дворац, а место се одлично видело и из бројних пабова и радњи у околини.

"Људи су им викали ствари попут 'Шта то радите?', међутим, пар се није обазирао. Све је трајало читавих 15 или 20 минута, што је стварно дуго ако се узме у обзир локација", изјавила је британској штампи радница хотела.

Неколико јапанских туриста, увек наоружаних камерама, снимало их је читавих 20 минута пре доласка полиције.

Полицијски извор је касније пар описао као "пристојне људе, пристојних професија", који су стрпани у ћелије да се истрезне преко ноћи, пре него што се пређе на испитивање за нечувени испад у јавности.

Један од шокираних очевидаца, Марк Робинсон (44), изјавио је таблоиду "Сан": "Један прозор на соби где се налази војска се отворио и када је војник видео шта се дешава рекао је цимерима, па се много прозора отворило".

"Пару стварно није било важно ко их гледа и наставили су као да су у својој спаваћој соби. Игнорисали су чак и натпис 'Не гази траву'", додао је Робинсон.

"Неколико војника их је бодрило, као и доста млађих људи са стране где је пут. Блицеви су севали, људи су снимали."

Извор из Виндзора је изјавио да се у то време краљица налазила у дворцу, али да се њене приватне просторије "на срећу" налазе у другом крилу здања.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 06. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару