"Пиплова" листа 100 најлепших за 2009.

Магазин "Пипл" најавио је на свом сајту излазак специјалног годишњег издања у којем се налази листа 100 најлепших јавних личности. На листи, осим познатих холивудских лепотица, има и доста младих глумачких и музичких талената.

Магазин "Пипл" најавио је годишње издање у којем се налази 100 најлепших јавних личности из света музике, филма и телевизије, а које ће се у продаји наћи 1. маја.

Откривено је да ове године место број 1 и насловну страну специјалног издања заузима 37-годишња америчка глумица Кристина Еплгејт, позната по улози у ситкому "Која Саманта?" и успешно окончаној борби са раком дојке, коју је водила од марта прошле године.

На листи најлепших су, стандардно, и глумице Хали Бери, Анџелина Џоли, али и 24-годишња Индијка Фрида Пинто из "Милионера са улице", која је преко ноћи постала "сензација".

"Лепота живота је што може да вам приреди преокрете који су некада већи него у вашим најлуђим сновима", каже прелепа Фрида, бивша манекенка.

Међу певачицама у Топ 100 су Кристина Агилера, млада кантри нада Тејлор Свифт, Кјара, затим Бијонсе и Џенифер Лопез.

Синди Крафорд и Еву Мендез магазин "Пипл", између осталог, сматра и женама које најбоље изгледају без шминке.

Што се мушкараца тиче, на листи су и двојица младих холивудских заводника - Американац Зак Ефрон, јунак "Средњошколског мјузикла", и Британац Роберт Патинсон, који је стекао славу улогом вампира у филму "Сумрак".

Двадесетједногодишњи Ефрон свој изглед "правда" сурфовањем, пливањем, играњем тениса, пешачењем и избегавањем нездраве хране, док Патисон (21) не разуме баш свој статус срцеломца и није му јасно шта се то изненада променило. "Не схватам. Смешно је, изгледате исто годинама и нико то не спомиње. Одједанпут то постане важно!"

И прва дама САД Мишел Обама доспела је на листу "најлепших људи" на свету коју сваке године објављује амерички магазин "Пипл".

"Мој отац и брат су мислили да сам лепа и то су ми сваког дана стављали до знања", рекла је магазину који се бави животима славних 45-годишња супруга Барака Обаме.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 06. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару