И мајмуни воле "нездраву храну"

Колачићи, чипс и конзерва хладне "Кока-коле" били су пресудни у хватању мајмуна Реџија, који је из циркуса побегао пре 6 недеља. "Покајао се" чим се сусрео са "женом" Присилом.

Након 6 недеља на слободи, "паук-мајмун" Реџи се поново нашао у загрљају власника циркуса "Либел фемили", Тома Либела, и своје "драге", мајмунице Присиле.

"Вратио се и воли нас. Мало је мршав. Изгубио је на килажи... Али мислим да имао довољно времена да размисли и да ће радије остати овде самном и са својом женом Присилом. Слободан живот није баш онакав како изгледа", каже Том.

Реџи, који годинама "ради" у циркусу "Либел фемили", је 13. марта уграбио прилику да побегне у оближњу шуму када је трупа наступала на "Норт лејк" бувљој пијаци у Фрутленд парку, на Флориди.

Потрага недељама није дала никакве резултате све док се недавно није појавио у комшилуку, у близини хотела "Твин Палмс" у Фрутленд парку, када су га гости и особље хотела спазили како се љуља на једном стубу.

"Страшно ме је уплашио", изјавио је Бил Николс, менаџер хотела, који га је први угледао. "Нисам могао да верујем шта видим."

Гости су затим позвали шерифову канцеларију, чији су заменици контактирали Либелове у њиховом дому Девенпорту и обавестили их да је мајмун нађен.

"Присила и ја смо ускочили у кола и возили се око 100 километара да би дошли по Реџија", прича Том Либел.

За то време, гости хотела су, да би остао ту где јесте, Реџију понудили "нездраву храну" - "Твинкиз" колачиће са кремом, чипс и конзерву хладне "кока-коле". Ништа није одбио, а газирану течност је просуо по тлу и лизао.

Када су Том и Присила стигли, Том је пустио Реџијеву "жену", што је она искористила да поштено лупи свог "мужа", тврде посматрачи из хотела. Очигледно није била срећна што ју је оставио саму 6 недеља.

"Крештала је на њега и скакала около. Изгледали су као да се свађају", објаснила је Синтија Морленд, гошћа хотела.

Мирење су наставили у огромном кавезу поред куће Либелових у Девенпорту.

Реџи се, по свему судећи, потпуно здрав вратио кући.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 07. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару