Пљачкаш хипнотизер

Полиција у Мумбају још увек трага за човеком који је помоћу хипнозе успео да опљачка златару и однесе накит у вредности од 150.000 евра.

Лопов из индијског града Мумбаја успео је да опљачка једну златару тако што је хипнотисао продавачицу.

Инцидент се догодио у суботу ујутро у новоотвореној златари "Серес" у предграђу Бандра Вест.

У полицијским извештајима пише да је један господин пришао продавачици Катрини Сунил Пурсвами (30), и објаснио да тражи поклон за своју пријатељицу. Затражио је да погледа колекцију дијамантског накита.

Тврдећи да је власник хотела "Ројал Чајна", лоцираног само неколико зграда даље, замолио је Катрину да накит донесе у хотел, да може мирно да изабере, а и та пријатељица му око пола два долази на ручак у хотелски ресторан. Обећао је да ће платити за све што буде хтео да купи.

Власник златаре, "намирисавши" велику продају, дозволио је Катрини да колекцију дијамантских огрлица и наруквица однесе право "на ноге" лопову.

"Купац" се у хотелу заиста понашао као власник, са џентлменским манирима. Док му је продавачица показивала накит вредан 150.000 евра, успео је некако да је хипнотише, на миру покупи све и нестане.

Из "сна" ју је сат времена касније пробудио радник хотела.

Полицији неће бити лако да идентификује лопова, јер безбедносне камере у новој златари нису радиле у време његове "посете", али јесу у хотелу.

"Пурсвамијева је била потпуно слуђена и није могла да схвати шта се десило", прокоментарисао је за индијски "Дејли њуз" виши полицијски инспектор Пракаш Џорџ.

"Власник златаре је дозволио продавачици да оде у хотел, јер је то уобичајена пракса код продаје већих количина злата и дијаманата. Девојка је дошла да пријави пљачку чим се сабрала", додао је инспектор Џорџ.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 07. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару