На Фејсбуку открила да су јој демолирали стан

Станодавка која је на Фејсбуку случајно наишла на фотографије са "дивље" журке и на њима препознала свој демолирани стан који је изнајмила "финим младим људима", одмах им је дала отказ, али и остала без веће суме новца за кирију и неплаћене рачуне.

Енглескиња Керолин Лоример (26) одлучила је пре 8 месеци да изда свој станчић у Фолкстону, у Кенту, неким "финим људима".

Ангажовала је локалну агенцију за изнајмљивање станова, чији агент јој се убрзо јавио са лепим вестима. Нашао је "сладак", пристојан пар средње класе, а њених година. Посао је, на обострано задовољство, експресно био обављен.

Цела ствар је ишла глатко, све док једног дана Керолин није отишла на Фејсбук да погледа слике своје другарице са "неке журке". Шокирала се препознавши свој стан!

"Нисам могла да верујем шта видим - људе који скачу по намештају, играју по кухињском столу, рупе у зидовима и разбијен телевизор", испричала је Керолин британском магазину "Сан". 

Фотографије су приказивале и девојке које су цупкале око стола са исплаженим језицима, светли тепих који је био препун изгорелих места од бачених цигарета, конзерве пива на све стране.

Лустер је висио одваљен, јер је један од гостију покушао да се љуља држећи се за њега!

Керолин није желела да именује своје "веселе" станаре како их не би јавно осрамотила, али их је одмах избацила из стана.

Госпођица Лоример је, ипак, испала превише фина обзиром да јој је пар оставио неплаћени рачун за гас и огроман рачун за чишћење у вредности од 600 фунти. Ни кирију јој нису платили два месеца, што је додатних 1.350 фунти.

Власница стана, који је 2004. платила 92.500 фунти, само је снуждено додала: "Ово је први стан која сам изнајмила - и претворило се у ноћну мору. Нисам узела осигурање ентеријера које би покрило тепих, апарате и зидове. Лекција која ме је прескупо коштала".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 07. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару