Љубавнице најновије жртве кризе

Наручено истраживање британског дневника "Дејли Телеграф" показало је да је, због опште економске кризе, већина богаташа и бизнисмена минимализовала или потпуно укинула трошкове за љубавнице.

Међу најновијим жртвама глобалне економске кризе и проблема нашле су се и љубавнице богатих менаџера и финансијера, пише британски "Дејли Телеграф".

Истраживање агенције "Принс енд Асосијетс", специјализоване за имовину, потврдило је да је 80 одсто богаташа на разне начине укинуло трошкове за "другу жену".

То истраживање, које је наручио британски дневник, показало је да се скоро половина менаџера, берзанских трговаца, управника "хеџ" фондова и других финансијера, спрема да се ослободи својих љубавница, тако да је за "девојке за уживање дошло лоше време".

"Слично као луксузни аутомобил и љубавница изискује много времена и пара. Зато, кад богати мушкарци морају да штеде - љубавница обично заузима једно од првих места на списку мера штедње", рекао је Џош Сперо из агенције за истраживање код које је наручена анкета.

Ако богаташ, ипак, неће да се одрекне љубавнице, она у тешким временима не може да очекује луксузне поклоне.

"Дејли Телеграф" подсећа, наводе светске агенције, да се "на главу те господе недавно сручила оштра критика због богатих финансијских бонуса и високих плата које су примили, иако су се њихове фирме бориле за преживљавање".

И тако, у страху за своје место и живот на високој нози своје породице, укидају све ванредне трошкове, а прве жртве мера штедње зато, логично, постају управо љубавнице, пише тај лист.

У САД, које потреса дубока рецесија, издат је чак и приручник за ноторне прељубнике са упутством како штедети у време кризе.

Чак и у Паризу, граду где је неверство општеприхваћено као саставни део живота, хотелијери су регистровали неуобичајену празнину у време обично намењено "тој врсти забаве".

Наиме, ради се о временском периоду који није прецизно дефинисан, од када мушкарац напусти своју канцеларију, па док не седне са осмехом на лицу за породичну трпезу, објавио је "Дејли Телеграф".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 07. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару