Шта ће нам геј слон?

Један пољски политичар критиковао је локални зоолошки врт зато што је купио "геј" слона званог Нинио, који више воли друштво мужјака него женки.

Зоолошки врт у пољском граду Познању преплавили су посетиоци који желе да виде слона хомосексуалне оријентације, екстремно агресивног према женкама, али зато веома нежног према мушким примерцима своје врсте.

Десетогодишњи афрички слон Нинио, који већ трећи пут мења зоолошки врт због своје физиолошке особености, неуобичајено је агресиван према женкама, стално их терорише, туче сурлом и гура у базен, али је зато веома нежан према мужјацима.

Он је пре пет година послат у зоолошки врт у Варшави, одакле је, због понашања, продат Будимпешти, али ни тамо се није навикао, па је опет завршио у Познању.

"Слон је волео само своје другове, а женке је тукао сурлом и био непажљив, каже Михал Гржеш, одборник конзервативне странке "Закон и правда" у градској скупштини Познања.

"Нисмо платили 37 милиона злота (7,6 милиона евра) за највећу кућу за слонове у Европи да бисмо у њу довели 'геј' слона", изјавио је одборник.

"Планирано је да имамо крдо, али ако Нинио више воли мужјаке него женке, како ћемо обезбедити потомство?", пита се Гржеш.

Мада је у Познању постао својеврстан симбол, радници зоолошког врта се плаше да, ако слон не одустане од своје нетрадиционалне оријентације и не буде се разможавао, постаће "мртви терет" за врт. Тренутно га држе одвојено од осталих животиња.

Још увек постоји нада да ће слон, ипак, обратити пажњу на представнице слабијег пола, јер, како тврди директор зоо-врта, десетогодишњи Нинио је исувише млад да би се дефинитивно одлучио да ли више воли мужјаке или женке, пошто слонови полну зрелост достижу са 14 година.

Због тога ће, специјално за њега, у Познањ бити доведена слоница из Холандије, па чувари сматрају да ће, после упознавања са њом, "све постати јасно".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 07. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару