Алави пилићар

Хелг Згарби, жиголо из Швајцарске, завршио је пред судом јер му је било мало 7,5 милиона евра колико је уценом извукао од жртве, већ је тражио 49 милиона, па се жена обратила полицији.

Швајцарац Хелг Згарби (44), кога немачка штампа назива "Швајцарски жиголо", признао је јутрос пред Земаљским судом у Минхену да је желео да уцењује најбогатију Немицу Сузану Клатен, наследницу Бе-Ем-Веa (BMW), и изразио најдубље жаљење због тога.

Згарби је признао да је своју жртву желео да уцењује фотографијама и видео-снимцима насталим у интимним моментима, уколико му не исплати 49 милиона евра.

Овим признањем на почетку суђења, за које постоји велико интересовање јавности, Згарби, иначе некадашњи продавац пилића на покретној тезги у једном селу близу Берна, поштедео је богату немачку наследницу, али и друге оштећене жене, давања изјаве пред судом.

Сузана Клатен, најбогатија Немица, ''тешка'' око 13,3 милијарде евра, наследница породице Квант, која је са мајком Јоханом и братом Стефаном данас већински власник аутомобилског гиганта Бе-Ем-Веа и фармацеутског концерна "Алтана", већ је дуже од 18 година у браку и има троје деце.

Она је своје богатство наследила од оца и деде, оснивача династије Квант, који су се обогатили у Другом светском рату, производећи оружје и акумулаторе у постројењима у којима су принудно радиле хиљаде људи допремљених из читаве Европе.

Прве фотографије ове жене и Швајцарца, којима је он желео да је уцењује, појавиле су се још 2007. године, рекао је њен портпарол.

Очигледно вешт и искусан у завођењу, Згарби је, елегантно обучен, успео да се приближи Сузани у бару хотела "Лансерхоф" у Инсбруку, глумећи човека који у себи носи "неки бол" и говори 8 језика.

Цела афера је избила пошто је Швајцарац дао свом пријатељу Италијану, 63-годишњем Ерманију Барети, да снима сцене из скупих хотелских соба, углавном "Холидеј Ина", и његове сусрете са милијардерком не претерано атрактивног изгледа, а затим почео да је уцењује.

Милијардерка, стара 46 година, која се не појављује често у немачкој јавности и за коју штампа пише да је стидљива, али интелигента, разумна и способна, платила му је око 7,5 милиона евра, а када је Швајцарац хтео још пара, донела је одлуку да га пријави полицији и тужи.

Без обзира на непријатности јавних последица по њу, она је донела ту одлуку, јер је схватила да однос према Швајцарцу има криминалну позадину, изјавио је њен портпарол.

У међувремену се испоставило да су разне богате госпође, од којих најстарија има 86 година, са Згарбијем прошле кроз сличне сексуалне романсе, али су све плаћале суме које је тражио да би избегле скандале у јавности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 08. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару